Siirry sisältöön
Gone Fishing | Kalastusretki
Alkaen 550,00 € / 4 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Sea Ouluinfo@seaoulu.fi+358 (0)40 572 0301Y-tunnus:3283888-7Kauppiaan ehdot

Koe Oulun edustan kalaisat saaristo- ja merialueet erinomaista kalustoa käyttäen ja opastettuna!

Vie ystäväsi, yhteistyökumppanisi tai työkaverisi kalastamaan ahventa ja haukea. Meiltä saat käyttöösi veneen (kippari + 6 hlö), oppaan ja kipparin sekä kaikki kalastamiseen tarvittavat välineet ja varusteet. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Opastamme, näytämme ja neuvomme kunkin tarpeen ja tason mukaan. Ja otamme huomioon yksilön toiveet. 

Retki 4 h | ahvenen ja hauen kalastus jigaamalla

Nousemme veneeseen Pateniemen rannasta, jonne halutessasi järjestämme VIP kuljetuksen. Suuntaamme Kuivasmerelle Pateniemenrannan ja Kraaselin saaren edustalle, jossa kalastamme eri paikkoja olosuhteista riippuen. Mukaan mahtuu 6 henkilöä.

Retken hinta 550 € sis. alv.

Retki 6 h | Monipuolinen kalastuspäivä

Nousemme veneeseen Pateniemen rannasta, jonne halutessasi järjestämme VIP kuljetuksen. Suuntaamme Kuivasmerelle ja Kellonlahteen kalastaen eri paikkoja aina Hiuetin saarelle asti Jigaamalla. Tähän retkeen kuuluu myös levyt lounas, jonka nautimme sopivaan paikkaan rantauduttuamme. Mukaan mahtuu 6 henkilöä.

Retken hinta 900 € sis. alv.

Retki toiveidesi mukaan

Räätälöimme myös toiveidesi mukaisen retken, esimerkiksi vetouistelua tai onkiretki on mahdollista järjestää. Voimme myös vierailla tai yöpyä saarissa. Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi. Toteutamme mielellämme juuri sinun näköisen retken. Tarvittaessa myös isommille ryhmille.

Pyydä tarjous info@seaoulu.fi

Huomioithan sen, että tämä risteily ei ole esteetön. Pääsy veneeseen edellyttää askelmien laskuja ja nousuja.

Risteilylle osallistuminen tapahtuu aina omalla vastuulla.