Siirry sisältöön
Terwaluoto | Kokousta tyylillä Hailuodossa
650,00 € / vrk

Tuoteoptiot

Kauppias

Sea Ouluinfo@seaoulu.fi+358 (0)40 572 0301Y-tunnus:3283888-7Kauppiaan ehdot

Tervetuloa perämeren helmeen Hailuotoon!

Uusi upea ja tasokas merenrantahuvila Hailuodon Santosessa tarjoaa puitteet loma- ja edustuskäyttöön pienemmälle sekä isommalle porukalle. Meillä majoittuu mukavasti 8+4 henkilöä ja kapasiteettia voidaan tarvittaessa lisätä juhlateltan sekä telttojen avulla.

Kokouspaketti sisältää tilavuokran klo 10-22. Voit halutessasi valita myös lisäpalveluna ulkoporeammeen, majoituksen (pyydä erillinen tarjous), loppusiivouksen ja liinavaatteet/pyyhkeet.

Nauti yksityisyydestä, kaikki tilat ovat varattu käyttöösi koko vierailun ajaksi. Iso terassi, ulkoporeallas, piha ja hieno hiekkaranta tarjoavat tilaa touhuta ja nauttia kesä- tai talvipäivästä. Matala ja turvallinen ranta soveltuu hyvin lapsille.

Terwaluoto on ihanteellinen kohde pien- ja yritysryhmille, jotka haluavat kokea Hailuodon tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saat myös monipuolisia aktiviteetteja ja catering-palveluita. Haluamme tehdä mahdottomasta mahdollista, joten kysy rohkeasti jos mielessäsi on tapahtuma isommalle porukalle tai erikoisempiakin toiveita.

Huomioithan sen, että tämä tila ei ole esteetön. Pääsy tilaan edellyttää askelmien laskuja ja nousuja.

Osallistuminen tapahtuu aina omalla vastuulla.