Siirry sisältöön

Mikä on Sea Oulu

Sea Oulu tarjoaa merellisiä palveluita Oulun alueella ja haluaa edistää Oulun merellisyyttä palvelu ja askel kerrallaan. Sanoista puheisiin on mottomme!

Pyrimme tuomaan saataville monipuolisia palveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille risteilyjen, vesitaksin, kokous- ja majoitustilojen ja vuokravälineiden avulla.

Haluamme tehdä mahdottomasta mahdollista! Monipuolisten yhteistyökumppanien tuella tarjoamme sinulle elämyksiä maalla, merellä ja ilmassa. Älä epäröi kysyä, haluamme täyttää erikoisimmatkin toiveesi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

info@seaoulu.fi | +358 (0)40 572 0301

Seuraa meitä: Instagram | Facebook

Tilausristeilyt

Sea Oulu vie sinut vesille Oulun suistoon, salmeen merelle ja saariin. Nauti upeista maisemista valitsemasi ryhmän kanssa. Me autamme sinua räätälöimään täydellisen matkan. Järjestämme mukaan ruoat ja juomat tai vaikka halutessasi elävää musiikkia.

Tutustu risteilyihin

Vesitaksi

Tämän helpommin et pääse tutustumaan merelliseen Ouluun. Hyppää vesitaksin kyytiin Torinrannasta, Hietasaaresta tai Toppilansalmelta ja näe Oulu vesiltä. Vesitaksi liikennöi kesä-elokuussa arkisin ja viikonloppuisin.

Lue lisää vesitaksista ja aikatauluista

Kokous- ja majoitustilat

Pitäisikö järjestää kokous- tai saunailta? Entäs polttari tai firman virkistyspäivät? Meiltä löytyy unohtumattomat tilat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Toppilansalmessa sijaitseva kelluva elämys m/s Crescendo ei jätä ketään kylmäksi. Alunperin Ruotsissa vuonna 1938 rakennettu troolari on palvelullut kalastusaluksena, asuntolaivana ja nyt Oulun erikoisimpana tapahtumapaikkana.

Lue lisää tiloista

Vuokrattavat välineet

Meiltä löytyy myös monipuolisesti vuokravälineitä. On vesijettiä, paljuvaunua, SUP-lautaa ja muutakin kivaa. Näitä voi yhdistellä myös risteilyihin ja tilavuokriin, kysy meiltä lisää vuokrauksista.dventurous way.

Lue lisää vuokravälineistä

Lopuksi

Tavoitteemme on tarjota Oulun iloisinta ja joustavinta palvelua. Lupaamme tarjota kaikille unohtumattomia merellisiä kokemuksia ja uusia näkökulmia merikaupunki Ouluun.

https://earth.google.com/earth/d/1MVunOh9C6rCnHNONcuB00okaA1DiA93P?usp=sharing