Go to content
Terwaluoto | Kokousta tyylillä Hailuodossa
€650.00 / d

Product options

Merchant

Sea Ouluinfo@seaoulu.fi+358 (0)40 572 0301Company id:3283888-7Merchant terms

Tervetuloa perämeren helmeen Hailuotoon!

Uusi upea ja tasokas merenrantahuvila Hailuodon Santosessa tarjoaa puitteet loma- ja edustuskäyttöön pienemmälle sekä isommalle porukalle. Meillä majoittuu mukavasti 8+4 henkilöä ja kapasiteettia voidaan tarvittaessa lisätä juhlateltan sekä telttojen avulla.

Kokouspaketti sisältää tilavuokran klo 10-22. Voit halutessasi valita myös lisäpalveluna ulkoporeammeen, majoituksen (pyydä erillinen tarjous), loppusiivouksen ja liinavaatteet/pyyhkeet.

Nauti yksityisyydestä, kaikki tilat ovat varattu käyttöösi koko vierailun ajaksi. Iso terassi, ulkoporeallas, piha ja hieno hiekkaranta tarjoavat tilaa touhuta ja nauttia kesä- tai talvipäivästä. Matala ja turvallinen ranta soveltuu hyvin lapsille.

Terwaluoto on ihanteellinen kohde pien- ja yritysryhmille, jotka haluavat kokea Hailuodon tunnelman nykyaikaisilla mukavuuksilla.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saat myös monipuolisia aktiviteetteja ja catering-palveluita. Haluamme tehdä mahdottomasta mahdollista, joten kysy rohkeasti jos mielessäsi on tapahtuma isommalle porukalle tai erikoisempiakin toiveita.